Om oss

FollowApp använder den välkända meddelandeappen Slack som sin ryggrad. I Slack sker all kommunikation och dokumentation i projekten som sedan presenteras via FollowApp. För er som har företag kan informationen kundanpassas och läggas upp på er egen hemsida eller i er egen app.

Om Slack

Slack är i grunden en meddelandeapp avsedd för team och arbetsplatser, som används av miljontals användare världen över. Slack kan användas på flera enheter och plattformar, och är utrustad med robusta funktioner som gör att du inte bara kan skicka meddelande enskilt eller inom olika grupper/team,. Via Slack kan du även ladda upp och dela filer, liksom integrera med andra program och tjänster. Du styr själv över inställningarna och kan bestämma själv vilka uppgifter respektive användare ska kunna utföra och ta del av.

För dig som kund via FollowApp är användandet av Slack gratis.

"Genom att använda FollowApp har vi fått en mycket effektivare kommunikation både internt i bolaget, men även mellan oss och våra andra hantverkskollegor som är involverade i samma projekt. Att involvera våra kunder har varit väldigt bra och skapat mindre missförstånd, vilket både lett till effektivare arbete och nöjdare kunder. Sen att det skapar ordning och reda är en fantastisk bonus."

Anders Andersson, Fasadmålaren AB